Sandra Carvalho / +358 46 5413921

Hei kulta, olen Sandra Carvalho, tyylikäs nuori brasilialainen trans, 26 vuotias, pitkä ja odottaa sinua kotona valmis miellyttää ja antaa elämän kaikkein karmea ja jännittäviä hetkiä olet koskaan kuvitellut.

Minulla on kaikki ainesosat niin, että nimittämme on räjähtävä. Tule tapaamaan minua ja anna itsesi ajautua myötätuntoni avulla ja jos aloitat, älä pelkää, näet kuinka mukava olemme.

Tunne, miten huulemme ovat, maku makealla 150cm rintani kanssa ja kävelen kätevästi pehmeän mulatto-ihon jokaisella kulmalla, kunnes löydän 24 cm: n yllätyksen.

Aloita hierominen kädelläsi ja vie se suuhun ... Näet kuinka nopeasti minua innostuu ja kuinka kovaa se saa sinulle. Seuraa vaistoasi ja näet kuinka vähäpätöisesti kääritän hurmeilleni, pilkkanen aistit ja tarttumalla tahtoisi antaa unohtumattoman kokemuksen.

Ja se, että naisellisuuteni ja tyylikkyys ovat täydellisiä aseita voittamaan miehen vastustusta ja viettämään häntä, kunnes hänen kokonaisvetonsa loppuu.

Rakastan hallitsevat miehiä ja naida heille, kuinka uupunut antautumisen ilo minun voimakas työntää, kunnes räjähdys ajaa missä haluat.

Tee minusta tuntuu tämä ilo! Jos olet rohkeampi ja haluat kokea uusia tunteita, voin antaa heille sinulle. Ehkä haluat minun naida vaimosi tai mieluummin trion muiden transvestiitit. Minulla on kaikenlaisia ​​leluja ja vaatteita, jotka luovat fantasioitasi todellisuudeksi.

Voin tulla kaikkein vaativimpiin täydellinen rakkaus tai rakastava pitkä yö sukupuolen ja hullu ... Sinä päätät, mitä haluat varapuheenjohtaja, mutta siitä hetkestä tapaatte minulle tulee ainoa varapuheenjohtaja. Kissat mulatto Sandrasta.

PS: Olen hyvin huomaamaton ja olen käytettävissä matkoja hotellit, asunnot, illallisia, juhlia ja matkustaa kaikkialla Euroopassa ja ulkomailla.

DÓNDE ESTOY

  Cyrus

  Ola bombón…espero tener una ocasión de verte…me dejas mucha gana k me hagas tuyo preciosa …y saborear ese dulce regalito ..besitos angelito

  colonel

  My vote for ‘cock of the month’

  Highly erotic!!!!!!!!!!!

  amy

  One of a kind. Perfect body, big cock, and a porn queen. My dick is hard right now thinking of the ‘possibilities’.

  Fullman

  i will dream of you constantly. what a picture of perfection

  ¿Seguro que quiere eliminar este comentario?

  Eliminar Cancelar

Dejá tu comentario